Tävlingar hos Ving resebyrå

Nä men tjenare. Jag tänkte tipsa om Ving som har en massa tävlingar som avlöser varandra. Deras samlingssida över tävlingar är uppskattad av en tävlings-torsk som jag själv. Det jag gillar generellt med resebolag är att man oftast vinner resor till schyssta resmål. Det är naturligt att de försöker hajpa de hetaste resmålen. Jämför med till exempel om COOP har extrapris på bacon. Då är det nog vettigt att kolla datumet på baconet. Förmodligen har COOP gjort en för stor beställning och inte fått sålt tillräckligt med bacon. Istället för att sänka priset bara sådär så bakar man in någon form av kampanj på bacon. Smart, men kanske inte så välvilligt som folk tror. Man gjorde ett misstag och försöker undvika att förlora pengar på misstaget. Resebolagen kan vara i samma sits, men inte alltid. Ofta går deras resmålskampanjer ut på att folk ska skriva gott om dem och då måste ett toppresmål stå på agendan.

Mitt drömresmål – Aruba

Ving hade är inte så länge sedan et riktigt drömresmål som man kunde vinna. Synd att jag inte fått upp den här sidan i tid. Faktum är att tävlingen avslutades för bara två dagar sedan. Resemålet var Aruba och tävlingen mycket enkel. Det man skulle göra var att dela sin egen tolkning av begreppet “drömstrand”. Man skulle dela det på antingen Twitter eller Instagram. En jury på Ving valde sedan ut det bästa bidraget. Vinnaren fick en resa tull Aruba för två personer. Jag tror inte att man gått ut med vinnaren ännu, men jag tror inte att det blev jag precis. Mina bidrag kändes inte lika bra som många andra som var långt mycket mer kreativa.

Mitt andra drömresemål är Mexiko. Jag skulle verkligen vilja åka dit och ha Tequila-race med någon. Nästa gång jag ser en tävling om resmål dit så ska jag försöka vara snabb och posta det här.