Succé på Liseberg

Jag var på Liseberg i förra veckan och hade en fantastisk tur i spelhuset. Nu när jag kommit upp i åren så orkar jag inte jiddra med en massa åkattraktioner. Det blir raka vägen till spelhuset där jag armbågar barn i ansiktet för att få de bästa platserna på de mest intressanta spelmaskinerna. Jag skäms inte att bete mig som en komplett idiot. Jag är bara på Liseberg en gång om året. Personalen lär inte känna igen mig när jag kommer om ett år igen.

Jag vann ett stort fett rör med Center-choklad det här året. Jag vann i det stora Center-hjulet. Jag vill gärna tro att det var min taktik och val av nummer som gjorde att jag vann. Om jag inte missminner mig är det omkring 30 nummer på hjulet. Jag väljer antingen 2, 5, 7, 11 eller 18. Detta är nummer som jag valt sedan 90-talet och det är ett idiotsäkert system. Eftersom jag är ett Manchester United-fan så kommer 2 från Gary Neville, 5 från Rio Ferdinand, 7 från David Beckham, 11 från Ryan Giggs och 18 från Paul Scholes. Dessa var mina favoritspelare i laget och jag har i alla lotterier sedan 90-talet kört på dessa nummer. Självklart var det också pålitlige Paul Scholes och nummer 18 som gav mig all choklad!

Liseberg är faktiskt ett bra ställe för den som gillar att spela. Det är roliga spel och stor variation vilket gör att de passar alla. Det är mycket gosedjur och grejer vilket kanske inte är världens roligaste grej att behålla själv. Men de funkar alltid som gåvor till någon annans barn till exempel. Kanske blir det en tur för mig till Gröna Lund också. Jag bor ju betydligt närmare Gröna Lund än Liseberg. Men det blir väldigt sällan att jag drar till grönan faktiskt. Men nu när jag tänker på det och jag blickar ut i det fina vädret är det nog dags att styra upp en tripp dit!